Előre fos…fohászkodok…

Bohócliga

Izgatottan törölgettem arcomról a nyálas morzsa fecniket, miközben egy igazi “haptákba állítom az egész világot” interjút várva, olvastam Dolly nyilatkozatát. A csirkemájas villámpékség teremtmény utsókat lehelte többnyire tömött rágófogaim szorításában, de nem sok hiányzott, hogy már leküzdött maradványai kitörjenek belőlem, mikor a nyilatkozat végére értem:
“Ugyanakkor a bajnoki címig vezető út nem mindig a futball ünnepéről szól, viszont minden alkalommal a megszerezhető három pontról. Épp emiatt kész tervvel készülünk a Puskás Akadémia elleni meccsre.”

Ismerem az Erőt! Zavart érzek… Dolly vmi olyanra készül, amiért előre bocsánatot kér. Érzem minden korty sörben a baljós jeleket. De mi lehet  a háttérben? Talán egy Kolbász Viki-Szopatov paktum? Vagy ne adj isten mitudomén? De nem is ez a fontos kérdés, hanem az, hogy miért akar Thomas bocsánatot kérni?

Védekezni akar és egy klasszikus olaszos antifoci förmedvényt rittyent a gyepre. Valszeg behúzzuk a meccset 1-2 góllal, de lesz fijfúj az úri közönség részéről. (A mellékelt coubon látható, hogy aki tökös, de kulturált, hogyan oldja meg, ha nem tetszik neki az antifoci…)

Tézis námbör tú: Támadni akar, mint a mérgezett orángután és attól fél, hogy becsúszik pár potyamackó Dibusz Dili málnásába…

 

Nekem mindegy, de a 3 pont meg legyen és egy Oral-B típusú fogkefével -análisan- elégítse ki magát minden kedves közreműködő, akiknek köszönhetem, hogy nem láthatom a MECCSEMET!

 

Ne Feledd:

HajRáf Ratyi!



Forrás: Bohócliga

Előre fos…fohászkodok…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük